top of page

Diskmaskinernas Diskmaskin? - Wexiödisk

Den som inte håller med om uttrycket ovan får gärna höra av sig för vi, med våra snart 40 år i på marknaden har inget bättre svar på vilket fabrikat som är värdig titeln "Diskmaskinernas Diskmaskin"

- därför säger vi att Wexiödisks maskiner är just Diskmaskinernas Diskmaskin.


De tuggar och går, är energieffektiva och när de behöver service (vilket alla maskiner förr eller senare behöver) då går de att serva.

Den äldsta diskmaskinen från Wexiödisk som vi servat hade den anmärkningsvärda åldern av 25 år, och vi kunde utan större problem utöka livslängden några år till.

Kort kan vi konstatera att när det kommer till diskmaskiner, precis som med all annan störköksutrustning som vi säljer, så kan man utan tvekan säga att kvalité lönar sig.


Länk till Wexiödisk >>>


Här följer ett kollage med några av Wexiödisks högkvalitativa maskiner, mycket nöje :)Är du intresserad av att köpa Wexiödisks maskiner?

Hör av dig via vår kontaktinfo nedan så återkommer vi till dig.

Om oss

Vi på Hansson & Jakobsson Storkök är specialister på just Storköksutrustning.

Vi grundades 1985 och har sedan länge en stabil position på marknaden.


Vi utför service och installationer av storköksutrustning på företag och offentliga verksamheter, främst i Västra Götalandsregionen och Halland.


Hansson & Jakobsson Storkök AB är en del av Hagmans-koncernen som förutom Hansson & Jakobsson innefattar Hagmans Kyl & Energiteknik, Hagmans Styr & Fastighetsautomation och Hagmans Solenergi.


För vidare info om oss och vår koncern - besök gärna våra hemsidor.


Hansson & Jakobsson Storkök >>>

Hagmans Kyl & Energiteknik >>>

Hagmans Styr & Fastighetsautomation >>>

Hagmans Solenergi >>>
bottom of page